Switch to normal theme

XXII. MÉTE TDK Konferencia

XXII. MÉTE TDK Konferencia
Széchenyi István Egyetem Mezőgazdaság- és Élelmiszertudományi Kar
2018. május 10.

A konferencia az intézmény fennállásának 200. évfordulója alkalmából szervezett programsorozat keretében kerül megrendezésre.

A konferenciára 2018. március 12-ig várjuk mindazon BSc és MSc képzésben résztvevő hallgatóknak a jelentkezését, akik az élelmiszertudományhoz kapcsolódóan végeznek tudományos kutatásokat.

A konferencia nyelve magyar.

A regisztráció online történik az alábbi linken: http://mek.sze.hu/regisztracio

A jelentkezések elfogadásáról legkésőbb március 19-ig visszajelzést küldünk.

A konferencián - a korábbi évekhez hasonlóan – az alábbi szekciókba várjuk a nevezéseket:

  • Biokémia, élelmiszerkémia, minőségbiztosítás
  • Élelmiszerbiotechnológia
  • Élelmiszergazdaságtan és élelmiszer marketing
  • Élelmiszertechnológia- és műveletek
  • Mikrobiológia és élelmiszerbiztonság
  • Műszaki, informatika, méréstechnika
  • Táplálkozástudomány
  • Vendéglátás (új szekció!)

A szekciók végleges kialakítása a jelentkezések elfogadását követően történik. A regisztráció során választott szekció besoroláson a szervezők változtathatnak.

A konferenciára jelentkezőknek egy 4 oldalas magyar nyelvű dolgozatot, valamint egy 1 oldalas magyar nyelvű összefoglalót kell elkészíteni a körlevélhez csatolt minta szerint. A fájlok elnevezése az alábbi minta szerint történjen:

  • 1 oldalas összefoglaló: szerző neve_1oldal.doc (docx) pl.: minta.eszter_1oldal.docx
  • 4 oldalas anyag: szerző neve_4oldal.doc (docx) pl.: minta.eszter_4oldal.docx

Az elkészült anyagokat 2018. március 26-ig lehet feltölteni az alábbi linken: http://mek.sze.hu/anyagok-feltoltese

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A konferenciával kapcsolatban felmerülő kérdéseket a zsedely.eszter@sze.hu email címre küldjék el.

Kérjük, hogy a konferencia felhívását terjessze ismerősei körében.

Minden Kedves Résztvevőt szeretettel várunk Mosonmagyaróváron!